Voor Kinderen

Vind je het niet leuk op school? Vind je het moeilijk om met andere kinderen om te gaan? Ben je bang om te gaan slapen? Dan kan ik je helpen!

Mijn naam is Marjolijn. Ik ben kindercoach. Dat betekent dat ik kinderen die ergens mee zitten help daarmee om te gaan. Iedereen zit namelijk wel eens niet lekker in zijn vel en dat is soms Knap Lastig. Samen met jou kijk ik wat jij moeilijk vindt en help je een oplossing te vinden. Ik weet namelijk zeker dat je die oplossing al in je hebt, maar dat is soms gewoon even zoeken. We gaan samen op zoek naar wat jij allemaal goed kan en wat je helpt om het probleem te overwinnen. Dat kan door verschillende manieren, bijvoorbeeld door gesprekjes, spelletjes of kleine toneelstukjes. Maar ook door bouwen met blokken/lego, tekenen of knutselen. Samen zullen we gaan kijken welke manier jij het fijnste vindt.

Misschien valt het op dat ik het woord ‘samen’ vaak gebruik, maar dat vind ik dan ook heel belangrijk. Ik help je, maar jij moet het zelf doen. Maar dat kun je ook, want jij bent knap, maar soms is het allemaal best wel lastig!