wat is kindercoaching

Wat is Kindercoaching?

Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende, praktische begeleiding voor kinderen.

Als kindercoach kijk ik vanuit de belevingswereld van je kind. Ik werk oplossingsgericht en kijk daarbij verder dan alleen de problemen. Iedereen heeft de oplossing al in zich. Ik help alleen die oplossing te vinden en je kind en jou hier bewust  van te laten worden

Samen met je kind ga ik op een speelse manier op zoek naar zijn of haar eigen kwaliteiten. Zo werken we aan zelfvertrouwen en zelfkennis. Dit is iets waar je kind de rest van zijn leven wat aan heeft!

Uiteraard betrek ik jou als ouder hier ook bij.  Jij kent je kind namelijk als geen ander zo goed. Daarnaast is dit ook van belang voor de toekomst, zodat je kind en jij soortgelijke problemen kunnen voorkomen of oplossen.

 

Close Menu

Beste bezoeker,

wat fijn dat je me gevonden hebt! Voordat je verder rondkijkt, wil ik graag zeggen dat ik in verband met de komst van ons derde kindje met verlof ben. Voorlopig start ik daarom geen nieuwe coachingstrajecten.

Voor (dringende) vragen, kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Ik kan alleen niet beloven dat ik snel reageer. Vanaf 7 januari ben ik weer bereikbaar en staat de deur weer open!

Hartelijke groeten,

Marjolijn

close-link